LIIKUNTAA LÄPI VUOSIKYMMENIEN – MINUN URANI

Nyt tuntuu oikealta hetkeltä käydä kanssasi läpi elämääni työni kannalta. Olenhan suuren muutoksen edessä.
Syksyllä vähennän huimasti tuntitarjontaani ja siirryn osittain eläkeläiseksi. Apua,tätä ei ole helppoa kirjoittaa!

MITÄ OLEN TOUHUNNUT TYÖELÄMÄSSÄNI ?

Olen saanut seurata kuntosali- ja ryhmäliikuntamaailmaa 1980- luvalta asti. Vastavalmistuneena yo-merkonomina ensimmäinen työpaikkani oli Finnfitness Oy:ssä, joka rakensi ensimmäiset kaupalliset kuntosalit Suomeen. Aerobicohjaajaksi valmistuin heti sen jälkeen, kun Jane Fond oli lajin keksinyt.

Oman kuntosalin, Lohjan Naisten Salin ostin 1995 ja siitä eteenpäin olen elättänyt itseni liikunnalla.
Aina olen ollut etujoukoissa; valmistuin Personal Traineriksi F.A.F:n ensimmäiseltä kurssilta, samoin olen Marja Putkiston ensimmäisiä Method Putkisto- ohjaajia sekä ensimmäisiä Pilates ohjaajia Suomessa.
Voinen sanoa, että olen nähnyt ja kokenut paljon tällä saralla. On ollut suuri ilo tuoda asiakkaille aina jotain uutta ja jotain, mistä itse olen ollut innostunut.

TULI TUNNE, ETTÄ TÄMÄ EI VIELÄ RIITÄ

Noin 15 vuotta sitten tunsin, että kaipaan syvempää yhteyttä itseeni ja kouluttauduin mindfulnessohjaajaksi, taas etujoukoissa. Kun kytkin nämä taidot liikuntaan, tunsin olevani oikealla tiellä.
Viimeisin löytöni on Kehotietoisuuskoulutus. Henkeä haukkoen olen tutustunut kehoni salaisuuksiin ja ihmetellyt, mitä kaikkea se kantaakaan mukanaan? Keho muistaa ja kehossa on viisaus – minun tulee vaan löytää se.

SYKSYN HAASTEITA

Syksyllä haluan palvella Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa kaikella ammattitaidollani. Suuri iloni on, kun saan vielä siirtää tätä taitoa Aplicon upeille ohjaajille.   Kuusi taitavaa ohjaajaa on opissani, kun treenaan heidän kanssaan  Pilates laitteilla. Tiedän, että monet tulevat ihastumaan näihin laitteisiin. Niitä ei voi kuvata, ne täytyy kokea!

Tarjontani syksyllä Aplicossa tulee käsittämään Kehonhuoltotunteja, Pilates& dynaaminen venyttely-tunteja, ja uutuuskurssini PYSÄHDY LIIKKUMAAN, josta kerron myöhemmin lisää!

Haluan kiittää kaikkia uskollisia asiakkaitani, joista moni on kulkenut kanssani yli 25-vuotta, Aplicoa mahtavasta yhteistyöstä. Suomessa ei ole toista kuntosalia, jossa minunlaistani kehonhuollon ammattilaista näin suuresti arvostetaan.

LAVIS – LAVATANSSIJUMPPAA

Mikä hauskinta; syksyllä Aplicon toimitusjohtajan Jutan ja minun roolit tekevät kuperkeikan. Naisten Salilla Jutta oli minun palkkalistoilla aerobicohjaajani, nyt minusta tulee muun työni ohella Aplicon Lavisohjaaja! Minusta tämä uusi tittelini sopii loistavasti tuon eläkeläistittelin rinnalle!

MILTÄ MUUTOS TUNTUU ?

Olen ollut yllättnyt, kuinka vaikeaa on miettiä syksyä, jossa en enää näekään kaikkia rakkaita, uskollisia asiakkaitani.
Välillä vatsaani kouraisee tunne, että olen pettänyt heidät. Välillä kauhu hiipii mieleeni, olenko tehnyt ihan väärät ratkaisut?
Ei ole yksi eikä kaksi yötä, kun olen itkenyt ja ollut suruissani.
Kuitenkin tiedän, tämä on nyt oikea ratkaisu. Halusin muutosta ja silloin jotain on muutettava, jostain on luovuttava.
Surullista, että en koronan takia voinut järjestää mitään tilaisuttaa, jossa olisin käynyt läpi tätä tilannetta. Nyt asiakkaat saivat kirjeen.

Kokoan siis Lohjalla kaksi ryhmää syksyllä. Niihin on jo mukavasti ilmoittautuneita. Kovasti toivon, että kaikki paikat täyttyvät ja pääsen mahdollisimman monen kanssa vielä työskentelemään. Ohjaan myös Helsingissä Malmilla ja Töölössä muutaman kurssin.

Blogia kirjoittelen silloin tällöin. Mielessäni olette ja olen iloinen tästä yhteisestä taipaleesta.

Toivotan sinulle ihanaa kesänloppua, aurinkoa ja lämpöä mieleesi ja sydämeesi.

”Tiedän jo, mikä ovi pitää avata, vaikka se on
piilossa monien muiden sisään ja ulos johtavien
ovien keskellä. Tarvitsen vain hetken hiljaisuutta.” Paulo Coelho

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 ajatuksia aiheesta “LIIKUNTAA LÄPI VUOSIKYMMENIEN – MINUN URANI”