PYSÄHDY LIIKKUMAAN

Haluan esitellä sinulle kehittämäni, uuden PYSÄHDY LIIKKUMAAN – kurssin
Tämä tulee olemaan syksyni innostavin asia.  Tässä saan käyttää koko ammattitaitoani, jota olen yli 20-vuoden ajan kehittänyt.

Olen koko työurani ajan kouluttanut itseäni niin liikunnan kuin mielen saralla.
Kaikkeen olen lähtenyt mukaan omasta innosta.  Suurimassa osassa ollut uranuurtaja ja edelläkävijä.  Olen kiitollinen, että työni liikunnan parissa on aina ”vaatinut” omaa harjoittamista.  Näin asiakkaat ovat pitäneet minut kunnossa.  ”Antaessaan saa” on niin totta.

Tässä alapuolella kurssin esittely, joka tulee kotisivuilleni syksyllä.
Olen enemmän kuin iloinen, jos kommentoit.  sirpa@sirpasalmenoja.fi

Kiinnostaako?  Koskettaako?  Onko jotain outoa?

Pysähdy liikkumaan – kurssi:

Olen liikuntaurani aikana useasti pohtinut, miksi paljon liikkuvat ihmiset kipeytyvät ja miksi liikuntaa karttavat ihmiset lähes aina pettyvät yrityksissään aloittaa liikunta?

Omalla kohdalla tiukka aerobic- ja kuntosalimaailma saivat minulle rasitusvamman, joka pahimmillaan olisi saattanut johtaa keinonivelleikkaukseen. En halunnut tätä ja päätin kokeilla muuttaa tapaani liikkua. Löysin Pilateksen ja huomasin rasitusvammani parantuvan ja näin myös selvisin ikävältä leikkaukselta.

Pilates vei minut lähemmäs haluamiani tuloksia, mutta jotain vielä puuttui. Päädyin mindfulnessin pariin ja mindfulness-ohjaajakoulutus avasi minulle yhteyden mieleeni. Kun yhdistin mindfulnessissa oppimani taidon liikuntaan, alkoi tapahtua yhä enemmän positiivista kehitystä – kehoni kesti paremmin rasitusta ja mieleni oivalsi, millainen liikunta milloinkin oli minulle hyväksi.

Miten mahtavaa!

Kehotietoisuuskurssi on viimeisin löytöni.  Siellä melkein henkeä haukkoen olen tutustunut kehoni salaisuuksiin ja ihmetellyt, mitä kaikkea se kantaakaan mukanaan?  Keho muistaa ja kehossa on viisaus – minun tulee vaan löytää se.

Tähän löytöretkeen kehon ihmeisiin kurssini tähtää.  Haluan tarjota 20-vuoden aikana keräämäni opit myös sinulle näin kurssin muodossa.

Mitä voin luvata jos lähdet kurssilleni?

Erilaisten Mindfulness- ja kehotietoisuusharjoitteiden avulla saamme herkän kontaktin kehoon ja vahvistavilla Pilatesliikkeillä testaamme tätä uutta yhteyttä.  Kysymme, mitä kaikkea itse oivallan ja mitä uutta kehossani tapahtuu? Mikä parasta, se mitä opit liikunnassa, se siirtyy myös arkielämääsi

 

Teenkö historiaa?

Minua innostaa ja jännittää.  En ole itse ollut tällaisella kurssilla, enkä tiedä, onko kukaan aikaisemmin yhdistänyt näitä kolmea menetelmää.
Kurssin ohjelma pohjautuu harjoitteisiin, jotka olen oppinut eri koulutuksissa ja omalla kokemuksella yhdistelen niitä toisiinsa.

Viime keväänä pidin muutaman Mindfulness & Pilates kurssin ja sain valtavan hyvää palautetta.  Tästä lähdin viemään tätä kurssia syvemmälle kehon ja mielen yhteistyöhön.

Parasta kurssilla on, että jokainen saa sieltä sitä , mitä juuri silloin kaipaa.  Sen tiedän.  Meissä jokaisessa on taito valikoida itselleen se, minkä on valmis kulloinkin vastaanottamaan.

 

Henkilökohtaiset kuulumiset

1.5. pääsin vanhuuseläkkeelle!!  Arvaat varmasti, että en aio sille siirtyä.  Päinvastoin, kesäkuussa menen Lavisohjaaja koulutukseen ja syksyllä Lohjalla Aplicossa käynnistyy minun ohjaama Lavis-tunti.  Jos et tiedä, mikä Lavis on niin kerron; se on suomalainen versio zumbasta.  Tanssimme  suomalisen musiikin tahdissa ilman paria.  Hurjan innostavaa!
Palaan siis juurilleni, takaisin ”aerobicohjaajaksi”

On siis tulossa monipuolinen syksy:  Menevän Laviksen rinnalla ohjaan normaali viikkotuntejani, Pilates, kehonhuolto, Pilates laitetunnit ja näitä uusia Pysähdy liikkumaan -kursseja.

Koronan herättämiä ajatuksia

Korona-aika on kirkastanut minulle, että ”asenne ratkaisee”.
Vaikeudet muuttuvat voitoksi, kun oikein oivaltaa, eikä suostu jäämään synkkyyteen.

Synkkyydessä saa ja tulee käydä mutta sinne ei saa jäädä.

Tästä edellä esitellystä kurssista saan oikeastaan ”kiittää” koronaa, sillä tauko, jonka se aiheutti, antoi minulle mahdollisuuden kehitellä uutta.  Pitkään muhineet ajatukset kirkastuivat ja sain koottua kurssin sisällön.

” Kohtalo muuttaa ihmistä aina suotuisaan suuntaan,
kunhan hän vain osaa tulkita oikein nuo muutokset.” Paulo Coelho

Ihanaa kesää sinulle, otetaan se vastaan sellaisena kuin se tulee.
Sateen sattuessa nautitaan sateesta ja muistetaan, että aina se aurinko ajallaan paistaa ihan jokaiseen risukasaan.

Voi hyvin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ajatus aiheesta “PYSÄHDY LIIKKUMAAN”