OUTOJA KRAMPPEJA KESÄLOMALLA

Usein kesäisin teemme mieheni kanssa pitkän moottoripyöräreissun Eurooppaan.  Tänä kesänä olimme mm. Sisiliassa.

Matkan aikana minua vaivasi inhottavat suonenvedot eli krampit jalkapohjissa. En voinut käsittä miksi, vaikka joka päivä venyttelin jalkani ja kehoni huolella, join paljon vettä ja söin magnesiumia?
Krampit jatkuivat vielä, kun nousimme ylöspäin kohti viileämpiä maita.  Olin ihmeissäni ja hieman masentunut.  Mitä hyödyttää hoitaa itseään, jos lopputulos on näin ikävä?  Matkaseuralaiseni porskutti tyytyväisenä venyttelemät ilman yhtäkään suonenvetoa!

Sitten välähti

Olen koko kevään ajan asiakkaiden kanssa työstänyt nilkkojen oikeaa asentoa, voimaa ja liikkuvuutta.  Minulla nilkat ovat löysät ja pihtipolveni vaikuttavat niiden toimintaan virheellisesti.  (vai liekö toiste päin?)

Nyt olen löytänyt paremman linjauksen ja niinpä aivan uudet lihakset jalkapohjissa ovat joutuneet hommiin.  Ei ihme, jos ne väsyvät ja kramppaavat oltuaan muutaman vuosikymmenen ”kahvitauolla”.

Uusi asento

Huomaan, että 60-vuotiaat jalkani ovat linjautuneet uuteen, parempaan asentoon. Asia, jota en olisi uskonut tapahtuvan!!

Taas kerran Marja Putkiston sanat ”kehomme mahdollisuudet muuttua ovat rajattomat” tuli todistettua oikeaksi.
Mikä parasta huomaan ja tunnen, kuinka jalkoihin on tullut uutta voimaa ja notkeutta.
Vahvistamalla lihaksia liikunnalla krampitkin häviävät.

Mitä sinä haluat tapahtuvan ?

 

Onpa ihanaa ajatella syksyn töitä, kun tiedän, että Method Putkiston avulla voin auttaa asiakkaitani voimaan todella hyvin ja pysyvästi.  Kutakin toiveidensa mukaisesti.
Voin hyvin kysyä ”Minkä sinä haluat kehossasi muuttuvan?” ja luvata, että näin tapahtuu, jos suostuu tarkkaan, tiedostavaan, pitkäjänteiseen työskentelyyn kehomme anatomiaa kunnioittaen.

Tähän Marja Putkisto kouluttaa meitä ohjaajiaan koko ajan!

Nyt taidan lähteä pienelle lenkille!

Iloista kesän jatkoa sinulla ja tervetuloa mukaan elokuussa löytämään uusia ihmeitä kehostasi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *