MP Kasvoklinikka

Marja Putkisto huomasi venyttelytunneilla, että ihmisten pään ollessa vinossa eivät lihaksetkaan antaneet periksi ja olo pysyi kireänä.  Tästä syntyi Method Putkisto kasvoklinikka ohjelma.

Miten työskentelemme MP Kasvoklinikalla?

Opettelemme linjaamaan pään oikeaan asentoon, jolloin niska- hartiaseutu vapautuu jännityksestä. Venytämme ja rentoutamme kireitä purulihaksia, mikä auttaa mm. yöpurentaan.  Lopuksi aina nostamme herkillä ilmelihaksilla kasvot hymyyn, jolloin niin keho kuin mieli virkistyy ja rentoutuu. Kaunistut silmissä!
Varsinaista ”mindfulness liikuntaa”!

Tuovin tarina

Kasvoklinikka on ollut ihan käänteentekevä juttu minulle. Se on tuonut paljon piristystä ja hyvää oloa tähän syksyyn. Helppoa kurssilla ei ole, oivaltaminen vaatii aikaa, keskittymistä ja heittäytymistä mutta kerta kerralta tunneilta saa yhä enemmän kehon ja mielen hyvinvointia.

Oikea päänasennon treenaaminen keventää oloa mutta purulihasten löytyminen ja rentouttaminen on ollut se paras juttu, samoin silmäjumpat, ”suulaella hymyily”  ja silmänpohjien nostaminen. Olen huomannut, että purulihasten rentouttamisella voi arjen stressitilanteissa rentoutua ja rauhoittaa mieltä. Silmäjumppaa olen tehnyt kotonakin lähes päivittäin ja sillä on ollut  todella virkistävä vaikutus. Tuntuu, että silmät ja silmäluomet ovat keventyneet ja olo sen myötä.

Kiitos Sirpa näistä hienoista Kasvoklinikka tunneista! On uskomatonta, miten osaat sanoittaa tehtävät ja liikkeet niin taitavasti ja jaksat kerta toisensa jälkeen johdattaa meitä näihin kehon ja mielen saloihin.

Miten aloitat harjoittelun?

Voit  tulla Lohjalla suoraan Kasvoklinikka tunnille TORSTAINA KLO 17.00-18.00
Hinta. 10 x kortti 170,00
Sunnuntaina 29.09. klo 15.00 – 17.30 on Kasvoklinikkakurssi Lohjalla Hinta: 65,00 , Ohjaaja Sirpa
Voit myös aloittaa STARTTIPAKETILLA, joka sisältää yhden yksityistunnin ja neljä harjoitustuntia ryhmässä. Hinta: 169,00

Helsingissä järjestämme intensiivikurssin Töölössä:
lauantaina 21.03. klo 13.00 – 15.00
ohjaaja: Sirpa
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.toolonpilatesstudio.fi