Method Putkisto

Method Putkisto

Mitä Method Putkisto on?

Suomalaisen naisen Marja Putkiston luoma kehonhuoltomenetelmä, jonka avulla palautamme nivelten oikean liikkuvuuden venyttämällä kireitä lihaksia ja vahvistamalla heikkoja.  Tavoitteena liikunnan vapaus läpi elämän, mikä toteutuu, kun ihminen herkistyy tuntemaan omaa kehoaan ja sen liikkeitä.

Tällä hetkellä nuorin asiakkaamme on yhdeksän vuotias ja vanhin yli seitsemänkymppinen.

Työskentelet pitkän koulutuksen saaneiden ohjaajien johdossa, mikä takaa varmat tulokset. Saat henkilökohtaista, personal training – ohjausta myös ryhmätunnilla.

Method Putkisto Lohja

Inkerin tarina

Olen syntynyt sodan jälkeen -46.  Mukana näillä tunneilla olen ollut vuodesta 2005.
Tunnit ovat olleet mahtava polku oman kehon ja mielen tuntemiseen. Tavoitteenani on ollut lihasten vahvistaminen, jäntevän ryhdin saavuttaminen ja lysähtämisen estäminen.  Koen, että tällaista kehitystä on tapahtunut, mistä olen saanut positiivista palautetta läheisiltäni.

Jokaisen tuntimme ohjaaja aloittaa innostuneesti, meistä kiinnostuneena, usein tarjoten meille uuden oivalluksen, jonka hän on saanut itse kursseilta (joilla kaikki ohjaajat käyvät ahkerasti!).  Samoin tunti loppuu hienosti, meidät ohjataan pysähtymään hetkeksi, kokoamaan itsemme ryhdikkääseen asentoon ja samalla saamme iloisen evästyksen tulevalle viikolle. Harjoittelu jatkuu kotona.

Miten aloitat Mehtod Putkiston harjoittelun?

STARTTIPAKETTI, joka sisältää yhden yksityistunnin ja neljä harjoitustuntia ryhmässä (169,00) on kätevä tapa käynnistää harjoittelu sinulle sopivaan aikaan.

Varaa yksityistunti joko puhelimella 0400 592796 / sirpa@sirpasalmenoja.fi